Lead Healthcare

Zorgprofessionals leveren dag en nacht topprestaties. Lead Healthcare zorgt op haar beurt voor deze professionals. Daarom krijgen onze professionals alle mogelijke aandacht, ondersteuning én opleidingen. Als onderdeel van de arbeidsmarktcommunicatie-strategie creëerden wij de meest uiteenlopende ervaringsverhalen.

 

Een werkgever die dromen stimuleert

Met het ontdekken van de wereld begon Martha al toen ze klein was. Toen ze van dichtbij zag wat een betrokken huisarts voor een familie kan betekenen, wist ze het zeker. Martha wordt huisarts, maar wel op één voorwaarde. Haar vrijheid en het reizen wil ze nooit opgeven. Martha vertelt hoe ze haar passie voor reizen combineert met haar droom om huisarts te worden. 

De wil om te reizen zit bij onze familie in het bloed, bij mijn moeder in het bijzonder. Als kind maakte ik al bijzondere reizen. Mijn klasgenoten gingen kamperen in Frankrijk, maar wij gingen zeilen in Noorwegen of naar Syrië. Het gevoel van vrijheid en kunnen gaan en staan waar je wilt trekt mij. Dat heb ik van mijn moeder. Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik een jaar gaan backpacken. Het idee om huisarts te worden spookte daarnaast nog steeds door mijn hoofd.

Van dichtbij heb ik de toegevoegde waarde van een betrokken huisarts leren kennen. Mijn moeder werd ziek en onze huisarts was vanaf moment één een enorme steun. Opeens zag ik een hele andere kant van de zorg die ik heel bijzonder vond. Toen wist ik het zeker: ik word huisarts.

Veel organisaties hebben een mooi verhaal, maar vertellen het niet. Zonde, want een goed verhaal is het halve werk. Zo ook Lead Healthcare, een zorgorganisatie die het anders aanpakt. Bij MediLead staat de zorgprofessional voorop. Door oprechte aandacht, coaching en intervisie groeien hun medewerkers. Zowel als mens als zorgprofessional. Aan ons de taak om dit verhaal te vertellen!

Hoe hebben we dat aangepakt?

  • Social media
  • Fotografie briefing
  • Ervaringsverhalen
  • Opiniestukken
  • Meedenken merkverhaal
  • Vacatureteksten
  • Meedenken website concept
  • Webteksten

 

Social media.

Website.
 

Home Ons werk Lead Healthcare